کابینت ام دی اف

کابینت سازی وانواع کابینت واجزای کابینت

یکی از مهم ترین تجهیزات در درون هر آشپزخانه ای کابینت ها هستند شما باید در هنگام خرید و سفارش کابینت ها از انواع طرح های جادار کابینت استفاده نمایید.

کابینت سازی و انتخاب مناسب و ایده آل کابینت می تواندفضای آشپزخانه تان را به محیطی دلپذیر و زیبا تبدیل کند.آشپزخانه های کوچک یکی از دغدغه های بزرگ هر کدبانویی است ولی بهتر است بدانید یکی از مهم ترین نکاتی است که باید در هر خانه ای به آن توجه شود و از مهم ترین بخش هر آشپزخانه مدل کابینت های آن است که بیشتر فضای آشپزخانه را اشغال می کنند.وبا پیدا کردن یک کابینت کار خوب و بستن قرار داد پیمانکاری کابینت محیط آشپزخانه خود را زیباتر کنید.

امروزه با پیشرفت تکنولوژی و ساخت دستگاه های CNC کار بر روی وسایل سخت مانند چوب و فلز و … راحت تر از گذشته شده است.

دراین مقاله ازسایت ساختمان کاران توضیحاتی درمورد کابینت سازی  وانواع کابینت در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است.

کابینت سازی

کابینت عبارت است از دولابچه یا کمد یا قفسه‌بندی‌هایی در دار، که معمولاً در در آشپزخانه یا گاهی وقتها درانباری یا محل پارک خودرو (گاراژ) خانه‌ها ساخته می‌شود.

کابینت آشپزخانه معمولاً جایی برای تعبیه نمودن فر، شعله پخت‌وپز، هود و هواکش، ماکروفر، یخچال و فریزر، ماشین لباسشویی و ماشین ظرفشویی، را در خود دارد. کابینت می‌تواند روی زمین قرار گیرد که در این حالت کابینت زمینی نامیده می‌شود.

ارتفاع کابینت زمینی حدود ۸۰ تا ۹۰ سانتی‌متر و پهنای آن بین ۵۰ تا ۶۰ سانتی‌متر است. کابینت‌ها بین یک تا سه در دارند که عرض هر در بهتر است از ۵۵ سانتی‌متر بیشتر نشود.

در کابینت سازی و ساخت کابینت می‌توان از جنس فلز با ورق پنجاه و پنج صدم میلی‌متر تا هشتاد و پنج صدم میلی‌متر با درهای دولایه نیز ساخت.

کابینتی که در ردیف بالا و به دیوار نصب می‌شود را کابینت دیواری می‌نامند و معمولاً در کابینت سازی لبه پایینی آن در ارتفاع ۱۶۰ سانتی‌متری زمین قرار می‌گیرد.

در سال های اخیر بسته به طراحی آشپزخانه کابینت‌های ایستاده نیز ساخته می‌شود که بین کابینت دیواری و کابینت زمینی قرار می‌گیرد و حالت یکسره و ایستاده دارد. ارتفاع کابینت دیواری بین ۴۲ تا ۶۲ سانتی‌متر (بسته به نظر طراح و سازنده) و پهنای آن حدود ۳۵ سانتی‌متر است.

برخی کابینت‌ها را برای منظورهای زیبایی و تزئینی بدون در یا دارای درهای شیشه‌ای می‌سازند. درکابینت سازی می توان درهای کابینت‌ها از جنس فلز یا چوب یا لترون یا ام‌دی‌اف باشد و معمولاً دارای ۲ لولا در کنار می‌باشند.

درهای خاص با لولای بالایی و جک‌های کناری ساخته می‌شوند که باز و بسته شدن در رو به بالا خواهد شد. برای ساخت کابینت با لترون (خرده چوب فشرده روکش دار) یا ام‌دی‌اف (براده چوب فشرده روکش‌دار) نیاز به یراق خاص خود وجود دارد که شامل لولای توکار، لولای روکار، پیچ مونتاژ ۲٫۵، ۳٫۵ ٬۴٫۵ ٬۵٫۵ جک، دستگیره تک پایه و دوپایه، ریل بدون ترمز و ریل ترمز دار کشو، و برخی تولیدهای لوکس سوپر مارکتی تو کابینتی وجود دارد.

 

یراق کابینت سازی

به کلیه لوازم و ابزار آلاتی که برای سرهم نمودن ویا به اصطلاح مونتاژ کابینت مورد نیاز است یراق اطلاق می‌شود. گرچه معنای لغوی یراق همان ابزار است ولی در عمل ابزار به لوازم غیر مصرفی از قبیل چکش، گیره، سرمته، پرما (دریل)، اره، پیچ بند دستی، پیچ بند برقی، پیچ بند شارژی، پیچ گوشتی دو سو، پیچ گوشتی چهارسو، و غیره اطلاق می‌شود در حالی که یراق در حین کار و مونتاژ کابینت به مصرف می‌رسند.

 

لولا کابینت سازی

لولای ام دی اف معمولاً برای ورق با ضخامت شانزده میلی‌متر تا بیست میلی‌متر طراحی شده که در ابتدا به شکل روکار طراحی شده بود. منظور از لولای روکار آن است که در کابینت سازی به گونه‌ای طراحی و اندازه بندی و ساخته و نصب می‌شود که در، بر روی لبه جدار و دیواره کابینت قرار گرفته و آن را خواهد پوشاند. به عبارت دیگر اندازه در برابر است با ابعاد دهانه در به علاوه شانزده میلی‌متر اضافه از هر چهار طرف. این روش مرسوم ساخت کابینت از قدیم بوده‌است.

در چند سال اخیر لولای توکار طراحی و روانه بازار شده‌است .که قوس بیشتری در قسمت پایه لولای خود داشته و این امکان را به طراح و سازنده کابینت می‌دهد .

که در را بدون در نظر گرفتن ضخامت دیواره اطراف کابینت و تنها به اندازه دهانه آن بسازد. هر یک از دو نوع لولا طرفداران خود را دارد .

که در طراحی و شکل نهایی وکابینت سازی مطابق سلیقه مورد نظر خواهد بود. در محل نصب لولا سوراخی به قطر سی و پنج میلی‌متر در لبه کناری در ایجاد می‌شود. نوع جدیدی از لولا، لولای خرچنگی است که برای انجام مصارف درهای گوشه‌ای طراحی شده .که دارای سه محور گشتاور و چهار بازوی متحرک است و دامنه حرکت صفحه متحرک را به ۱۸۰ درجه افزایش می‌دهد.

 

دستگیره کابینت سازی

دستگیره به عنوان نقطه ورود نیرو یا اعمال کشش یرای باز و بسته نمودن در یا کشو در محل مورد نظر نصب می‌شود.

محل نصب دستگیره کاملاً سلیقه‌ای بوده و می‌تواند در هر نقطه‌ای از سطح کار قرار گیرد ولی به عنوان یک قانون کلی، الگوی قرار گرفتن مکان دستگیره‌ها در هر کاری می‌بایست یکسان و مشابه و متناسب با جهت باز و بسته شدن در و کشو باشد.

بهتر است دستگیره کشوها در حد فاصل وسط ضلع طولانی‌تر بالایی و محل تلاقی قطرهای قاب جلویی باشد؛ و دستگیره درها در در کابینت ایستاده در ۵ سانتی‌متری لبه طول در در لبه باز شونده در ارتفاع ۹۰ سانتی‌متری نصب شود. دستگیره در کابینت‌های زمینی در سمت باز شونده در گوشه بالایی با ۵سانتی‌متر فاصله از هر دو ضلع قرار می‌گیرند.

 

دستگیره کابینت‌های دیواری نیز به همین منوال در گوشه پایینی در قرار می‌گیرند. دستگیره می‌تواند تک پایه باشد یعنی با ایجاد یک سوراخ و رد کردن یک پیچ در جای خود محکم می‌شود، ویا دوپایه باشد که با دو عدد پیچ در جای خود قرار می‌گیرد.

دستگیره‌های دوپایه را می‌توان به شکل افقی، عمودی، و گاهی مایل در محل خود نصب نمود. نوع دیگری از دستگیره توکار از جنس پلاستیک و یا استیل عرضه شده‌است که در سوراخی به قطر۳۵ میلی‌متر با چسب آهن محکم می‌شود. قطر سوراخ انواع قبلی ۳٫۲ میلی‌متر و بسته به قطر یک یا دو ورق ام دی اف به پیچ با طول ۱۹ یا ۳۵میلی‌متر نیاز دارد.

 

پایه کابینت سازی

پایه زیر کابینت از جنس تمام پلاستیک و نوع پلاستیک و فلز در اندازه‌های ۵ ،۶، ۷٫۵، ۸، و ۱۰ سانتی‌متر در طرح‌های استیل براق، استیل مات، ستون رومی آلومینیومی با بخش پلاستیکی سیاه و خاکستری و سفید وجود دارند.

در بخش پلاستیکی ۴عذر سوراخ برای قرارگیری پیچ و نصب پایه وجود دارد. معمولاً از پیچ خودکار ۳/۸ آلومینیومی برای نصب پایه‌ها استفاده می‌شود. معمولاً در هر یک از چهار گوشه هر کابینت زمینی یک پایه قرار می‌گیرد و بهتر است فاصله پایه‌ها از ۵۰ سانتی‌متر بیشتر نشود.

 

سایر تمهیدات یراقی کابینت سازی

در سال های اخیر شاهد به بازار آمدن انواع و اقسام تمهیدات لوکس و ملحقات کابینتی هستیم که همراه با نوآوری و خلاقیت و البته افزایش قیمت تمام شده کار همراه هستند. این ملحقات غالبا همراه با دستورالعمل ویژه خود به فروش رسیده و نصب می‌شوند.

مانند سطل آشغال توکابینتی که همراه با باز و بسته شدن در کابینت، در سطل آشغال باز و بسته می‌شود، سبد سوپرمارکتی ویژه کابینت گوشه‌ای که همراه با در کابینت و با کمک ریل و اهرم‌ها به خارج حرکت می‌کنند (توجه: در کابینت به جای اتصال به بدنه کابینت، به سبد پیچ شده است)، پلکان تاه‌شو کشویی، که به شکل تاه شده در درز بین کابینت‌ها قرار گرفته و پس از خارج شدن باز شده و به شکل یکی دو پلکان درمی‌آید.

جنس درب در تمامی انواع کابینت آشپزخانه از دو بخش ورق خام و روکش ساخته شده است. در تمامی انواع کابینت آشپزخانه مغز درب‌ها از ام‌دی‌اف خام است و چیزی که در کابینت‌ها تفاوت ایجاد می‌کند،

روکش قرار گرفته روی ام‌دی‌اف است. البته به جز کابینت‌های چوب طبیعی که همه متریال آن از چوب است.

کابینت سازی

نقش کابینت در آشپزخانه

رای مدیریت بهتر فضای آشپزخانه با توجه به مثلث کار و با توجه به شرایط خاص استفاده‌کننده، از کابینت استفاده می‌شود.

طراحی صحیح کابینت در آشپزخانه، موجب می‌شود تا فضای مفید و قابل استفاده آن آشپزخانه و سطح رفاه کاربر جهت پخت‌وپز و شست‌وشوی ظروف افزایش یابد.

انواع کابینت آشپزخانه

به صورت کلی انواع کابینت به دو سبک مدرن و کلاسیک تقسیم می‌شوند و همه مدل‌ها در این دو گروه جای می‌گیرند. ساختار کابینت آشپزخانه چه در سبک کلاسیک و چه در مدرن از دو بخش اصلی “بدنه کابینت و درب” تشکیل شده است. بدنه‌ها در تمامی کابینت‌های آشپزخانه یکسان هستند و چیزی که به کابینت مدل خاصی می‌دهد نوع درب آن است

کابینت توکار:

معمولاً این نوع کابینت ها برای فضاهایی می باشد که به صورت مادام نصب می گردد.روال کار به این صورت است که ابتدا سازنده از موقعیت نصب کابینت،طرح و پلن آماده می کند و بعد از آن شروع به ساخت کابینت می کند،حال به دو صورت تکه تکه و یا ورق های برش خورده و آماده به سر پروژه حمل و نصب میگردد.

آشپزخانه مدرن که امروزه شاهد آن هستیم عمده ی مشتریان کابینت توکار هستند.

کابینت توکارر
کابینت تو کار اشپزخانه

کابینت روکار یا همان مستقل:

کابینت هایی که سازنده در ابعاد استاندارد از قبل و بدون هیچ شناخت و برداشتی نسبت به محل نصب کابینت آن را می سازند.

اکثر مردم شناخت نسبی به آن دارند و جنس کابینت نیز معمولاً به صورت فلزی (در ایران مرسوم است) می باشد.

حال برای محیط هایی که نیاز به هزینه ای به صرفه دارند از این دسته کابینت ها استفاده می گردد.

کابینت‌ها بسته به نوع مواد خام تولید، به کابینت‌های تولید شده از فلز، چوب، ام‌دی‌اف، های گلاس، پی‌وی‌سی، ممبران یا وکیوم، روکش چوب یا ترکیبی تقسیم می‌شوند.

از نظر نوع استفاده نیز کابینت‌ها به دو گروه کابینت آشپزخانه و کابینت روشویی (مخصوص سرویس بهداشتی) تقسیم می‌گردند.

مواد اولیه تولید کابینت‌های سرویس بهداشتی عموماً از پی وی سی می‌باشد. زیرا این ماده در مقابل رطوبت مقاومت کافی دارد.

 

طراحی کابینت‌ها

راحی کابینت‌ها با توجه به تنوع آشپزخانه‌ها از نظر شکل طراحی (یو شکل، ال شکل، خطی، شبه‌جزیره‌ای و جزیره‌ای)، صورت می‌پذیرد. در هر حال در هنگام طراحی کابینت باید دقت نمود که جهت باز شدن در آن باید برخلاف جهت حرکت شخص استفاده‌کننده باشد.

اجزای تشکیل دهنده کابینت

صفحه کابینت:

در حال حاضر پنج نوع صفحه کابینت در بازار ایران موجود است:

صفحه کابینت MDF

صفحه نئوپان، روکش HPL

صفحه MDF، روکش ملامینه

صفحه پلی وود (Poly Wood)، روکش HPL

صفحه سنگ مصنوعی تمام اکریلیک (Solid Surface)

 

درب کابینت

ضخامت این درب‌ها ۱۶ میل و ۱۸ و١٩و٢٠و٢٢ میل است که با روکش پی وی سی دارای ۶ تیپ و تنوع رنگی زیادی است. نوع دیگری از درب‌های کابینت نیزهای گلاس نام دارد. این درب‌ها همان مشخصات فوق را دارد ولی در رنگ‌آمیزی آن از رنگ‌های براق شبیه رنگهای تمام پلی‌استر (شیشه‌ای) استفاده شده که جذابیت خاصی در ترکیب کابینت ایجاد می‌کند.

 

بدنه کابینت

در زمینه بدنه کابینت باید به دو نکته کلی توجه داشت:

جنس بدنه باید با روکش ملامینه باشد.

لبه بدنه با نوار پوشیده شده باشد.

در بازار ایران، کابینت‌ها در بعضی موارد با بدنه نئوپان و روکش کاغذ و نوار اطوئی ساخته می‌شود که در مجموع کیفیت مناسبی ندارد و استفاده از این نوع بدنه توصیه نمی‌شود. در واقع بهتر است جنس بدنه نیز از نوع ام دی اف انتخاب شود.

 

مزایا و شرایط نگهداری کابینت ام دی اف (MDF)

کابینت ام دی اف (MDF):

ورق های ام دی اف شبیه ملامینه هستند (ورقی با روکش ملامینه) اما با مغزی ای متفاوت. مغزی این ورق ها بجای نئوپان از جنس متریالی به نام ام دی اف می باشد که فشردگی بیشتری دارد. ام دی اف ها یکی از انواع کابینت ها می باشند که از ضایعات دور ریختنی چوب های دیگر درست شده و قادرند رنگ و شکل های متنوعی به خود بگیرند. این نوع از کابینت ها قادرند با هر سبک خانه ای هماهنگ شده و جلوه ای زیبا به آشپزخانه بدهند، از این رو در بین افراد خواهان بیشتری دارند.

این نوع از کابینت ها در برابر رطوبت هوا مقاوم بوده و آسیب زیادی نمی بینند و به همین علت کاربرد آن ها در محیط آشپزخانه که هنگام آشپزی رطوبتش بالا می‌رود، مناسب است. علاوه بر ساخت کابینت، از این ترکیب در ساخت مبلمان، میز و صندلی، دکور و کف سازی اتاق‌ها نیز استفاده می‌شود. ام‌دی‌اف در برابر حرارت فوق‌العاده مقاوم بوده و عایقی مناسب در برابر صدا می باشد.

حساسیت ورق ام دی اف در برابر آب نسبت به ملامینه کمتر است اما باز هم به رطوبت حساس است.

کابینت‌های آشپزخانه MDF به آسانی تمیز می‌شوند و به همین دلیل برای استفاده در آشپزخانه بسیار ایده‌آل و مناسب می‌باشند. هنگام خرید کابینت‌های جدید یا روکاری کابینت‌های قبلی، انتخاب‌های زیادی پیش رویتان قرار دارد.

کابینت ام دی اف (MDF) اغلب گزینه مقرون به صرفه‌ای می‌باشد که هم در آشپزخانه و هم در سرویس بهداشتی و حمام کاربرد دارد. ام دی اف (MDF) از تخته‌های فیبر با دانسیته متوسط و پوششی از لایه نازکی از وینیل(Thermofoil)، تشکیل شده‌است اما می‌تواند طوری طراحی شود که بافت چوب را تداعی کند. اگر کابینت‌های ام دی اف (MDF) را برای خانه تان مد نظر دارید، حتماً، مزایا و معایب (شرایط نگهداری) آن را در نظر بگیرید تا با آگاهی کامل تصمیم بگیرید که آیا انتخاب مناسبی برای طراحی کابینت آشپزخانه یا حمام تان می‌باشند یا خیر.

کابینت پی وی سی

کابینت پی وی سی (pvc) تشکیل شده از ورق پلی وینیل کلراید و به این دلیل پی وی سی نامگذاری شده‌است.

بکارگیری ورق پی وی سی در این نوع کابینت از اهمیت بالایی برخوردار است که برخی از موارد را توضیح می‌دهیم.

ورق‌های کابینت پی وی سی در برابر محیط‌های دارای رطوبت از مقاومت بالایی برخوردار است و موجب پوسیدگی نمی‌شود.

پی وی سی یک ماده عایق صدا، گرما و الکتریسیته است.

پی وی سی در برابر حرارت عایق خوبی دارد.

پی وی سی نسبت به کابینت چوبی ضد حشره است.

به علت چگالی پایین پی وی سی از وزن پایین‌تری نسبت به کابینت‌های چوبی و ام دی اف برخوردار است.

تولید و نصب پی وی سی نسبت به کابینت چوبی بسیار آسان و کم هزینه است.

نگهداری کابینت پی وی سی نسبت به کابینت چوبی بسیار آسان‌تر است.

ورق‌های پی وی سی دارای رنگ‌های متنوعی است و به این دلیل احتیاج به رنگ شدن مجدد ندارد.

از ورق‌های پلی وینیل کلراید در ساخت کابینت‌های حمام سرویس بهداشتی و سینگ ظرف‌شویی استفاده می‌شود؛ و در دیگر قسمت‌های آشپزخانه کمتر از کابینت تمام پی وی سی استفاده می‌شود. بیشتر در محیط آشپزخانه از کابینت‌های ام دی اف با روکش پی وی سی استفاده می‌شود.

کابینت پی وی سی تنها یک نقص دارد و اینکه قابل تجزیه نمی‌باشد و ممکن است به محیط زیست آسیب برساند.

کابینت «های گلاس (High Gloss):

این نوع کابینت معمولاً از ام دی اف سفید و بخش های قابل رویت آن ودرب ها از جنس ورق «های گلاس» ساخته می شود.

ورق هایگلاس نسبت به ام دی اف دارای روکشی قوی تر و ضخیمتر است (البته در یک سمت ورق؛ سمت دیگر ورق یک لایه نازک PVC سفید است.

کابینت های گلاس از نظر ظاهری بسیار براق تر و دارای تنوع طرح زیاد و زیباتر از ام دی اف می باشند. عموماً قیمت های گلاس بیشتر از ام دی اف می باشد.

کابینت های از جنس هایگلاس گونه ای متفاوت از ام دی اف ها هستند که بسیار زیبا و شیک بوده و با سطحی براق در خدمت آشپزخانه ها قرار می گیرند.

این نوع از کابینت ها نیز دارای قیمت بالاتری نسبت به ام دی اف های معمولی بوده و از ترکیبات رنگی متفاوتی بهره می گیرند.

گفته می شود که هایگلاس خط و خش می گیرد اما این حقیقت نداشته و پاکسازی آن به راحتی انجام می گیرد.

البته باید توجه داشته باشید که به دلیل سطح براق این نوع از کابینت ها در رنگ هایی همچون مشکی اثر انگشت بر روی آنها به جا می ماند.

 

کابینت ممبران (وکیوم) :

کابینت‌های ممبران اغلب برای سبک‌های کلاسیک و مجلل‌ استفاده می‌شود. چهارچوب این نوع کابینت معمولا از ام‌دی‌اف سفید ساخته می‌شود.

برای ساخت قسمت‌های قابل رویت این نوع کابینت، ام‌دی‌اف خام را توسط دستگاه CNC حکاکی کرده، سپس تحت مکش و خلا، روکش طرح‌داری از جنس PVC  را روی ام‌دی‌اف خامِ حکاکی‌ شده می‌چسبانند. سمت دیگر یک لایه از جنس پی‌وی‌سی سفید است که از ابتدا پشت ام‌دی‌اف خام توسط کارخانه چسبانده شده است.

به دلیل پروسه ساخت این نوع کابینت از مدل‌های قبلی گران‌تر و البته مقاوم ‌تر هستند.

از جمله ویژگی‌های کابینت کلاسیک ممبران را می‌توان طرح‌های شلوغ، پر زرق و برق، طراحی برجسته، پوشش وکیوم، کشو و محفظه‌های زیاد، طرح بخشیدن به دستگیره‌ها و درب و سرستون دانست.

اگر به دنبال طراحی آشپزخانه کلاسیک و مدل کابینت آشپزخانه ایرانی جدید هستید، این مدل کابینت برای شما مناسب است.

یکی از معایب کابینت ممبران این است که در هنگام ساخت باید وکیوم شدن روکش بر روی تخته به درستی انجام شود،

چرا که در طولانی مدت می‌تواند باعث جدا شدن روکش از روی تخته شود. هم‌چنین این کایینت در برابر نور خورشید چندان مقاوم نبوده و بنابراین بهتر است برای آشپزخانه هایی که کابینت در معرض نور خورشید قرار دارد، استفاده نشود.

 

کابینت روکش چوب:

برای ساخت وکابینت سازی این نوع کابینت بخش های قابل رویت از ورق های ام دی اف با روکش چوب ساخته می شود که قیمت بالاتری نسبت به موارد بالا دارند اما نسبت به کابینت تمام چوب ارزانتر است. مثل بیشتر کابینت ها، معمولاً یونیت (اسکلت) این نوع کابینت نیز از جنس ام دی اف می باشد.

روکش بلوط و ملچ از روکش های پرطرفدار این طرح ها هستند. بخش قابل توجهی از هزینه اضافه این نوع کابینت مربوط می شود به اجرای رنگ پلی استر که پس از اتمام ساخت کابینت انجام می شود.

 

کابینت های فلزی:

کابینت های تمام فلزی این روزها تقریبا دیگر استفاده ای ندارند و فقط آن دسته از کابینت های فلزی که دارای ظاهری شیک و مدرن هستند و از جنس استیل بهره گرفته اند هنوز روی بورس می باشند.

کابینت های فلزی دارای قیمت پایین تری نیز می باشند و به همین دلیل هنوز هم اسکلت کابینت ها در اکثر موارد از فلز ساخته می شود، دقیقا مانند زمانی که پول زیادی برای تعویض کابینت ها در اختیار نداریم و تصمیم میگیریم که اسکلت داخلی از فلز باشد و درب های آن از ام دی اف؛ این نوع از کابینت ها اگرچه دارای قیمت پایینتری نسبت به گونه های دیگر هستند اما پس از مدتی مجددا نیاز به رنگ آمیزی داشته و یا بر اثر قرار گیری در رطوبت امکان زنگ زدگی و پوسیدگی آنها وجود دارد.

کابینت فلزییی
کابینت فلزی اشپزخانه

نکته‌های که باید درباره کابینت آشپزخانه وکابینت سازی بدانید:

 

  1. انواع سنگ‌های طبیعی و مصنوعی و کورین از معروف‌ترین متریال‌ها برای میز کار آشپزخانه محسوب می‌شوند.
  2.  قیمتی که کابینت‌ساز اعلام می‌کند فقط برای متریالی است که سفارش می‌دهید؛ بنابراین تمام ریل‌ها، دستگیره‌ها، نورپردازی و… جداگانه حساب می‌شود؛ از جمله روکش میز کار.
  3. سازنده‌های کابینت با اندازه‌گیری قسمت‌های مختلف آشپزخانه و بسته به لوله‌ها، خروجی و ورودی آب و… کابینت را طراحی می‌کنند. در این اندازه‌گیری‌ها مسلما اندازه ماشین ظرفشویی، لباسشویی، گاز و… هم در نظر گرفته می‌شود.
  4. خیلی وقت‌ها ارتفاع کابینت‌ها به قدری زیاد است که فقط برای گذاشتن چند وسیله کوچک و با ارتفاع کم کاربردی است.

 

همین‌طور چیدن همه وسایل روی هم برای استفاده بهینه، فضای کابینت را نامنظم جلوه می‌دهد؛ به همین منظور بهتر است یک قفسه‌بندی فلزی داخل کابینت‌ها قرار دهید تا وسایل بهتر طبقه‌بندی شوند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *