جوش استیل3

جوشکاری استیل چیست؟

جوشکاری استیل روشی تخصصی و صنعتی می باشد كه از آن برای ترکیب و اتصال قطعات همگون و ناهمگون استفاده می‌شود تا به وسیله دستگاه‌های مختلف مواد را با هم تركیب‌كرده و قطعات آلیاژی متفاوتی بدست آورند.
جوشکاری استیل روشی است برای ترکیب قطعات با یکدیگر به منظور تعمیر و پروژه های ساخت و ساز. همانند دیگر جوشکاری‌ها، لازم است که قبل از شروع کار، فولاد ضد زنگ کاملا تمیز باشد و از ابزارهایی مانند انواع چکش‌ و برس استفاده گردد. برای مثال اگر از برس فولاد ضد زنگ برای تمیز کردن فولاد کربن استفاده کردید، نباید مجددا از آن برای قطعات ضد زنگ استفاده کنید.
همین امر برای چکش ها و انبرها نیز صادق است. زیرا مقادیر کم فولاد کربن روی فولاد ضدزنگ می نشیند و باعث زنگ زدگی شود. یکی دیگر از عوامل مهم قبل از شروع پروسه جوشکاری، اطمینان از داشتن مواد پرکننده و الکترود مناسب جوشکاری فولاد زنگ نزن است. در واقع شناخت تمامی مواد پایه جوشکاری به شدت الزامی می باشد. در بسیاری از موارد، فلز پرکننده همانند فلز پایه است.
جوش کاری استیل، حرفه‌ ای پرکاربرد در تغییر حالت استیل برای مصارف صنعتی، کشاورزی و حتی ظروف خانگی است. استفاده از روش‌هایی مثل جوشکاری استیل با الکترود، جوش استیل و موارد مشابه مسیر تغییر آلیاژ و شکل استیل را برای کاربرد‌های مختلف ایجاد کرده است.

جوش استیل- ساختمان کاران

پرکاربردترین نوع جوشکاری استیل به تولید ورقه‌های استیل با ضخامت کم برای صنعت و ساخت و ساز می‌باشد. کاربرد جوشکاری استیل در صنعت، ساخت و ساز، تولید لوازم خانگی، کشاورزی، خدمات شهری و مواردی از این قبیل بر میزان ترویج این فراوری و تغییر شکل فلز استیل تاثیر داشته است.
روش جوش کاری استیل و کاربرد تجهیزات مختلف و فلز‌های گوناگون در کنار هم در این اقدام بسیار پر اهمیت است. ضخامت و نوع مواد کاربردی در تعیین روش‌های جوشکاری استیل نقش موثری دارد.
جوشکاری استیل با co2 قدیمی ترین و ابتدایی ترین روش جوش استیل با دیگر مواد است.
جوش کاری استیل با برق، ضخامت کم، قلع، هوا برش، جوش استیل به مس، جوشکاری استیل با الکترود و اینورتر نمونه‌های متنوعی جوش استیل با دستگاه‌ها و مواد مختلف است.
در تصویر زیر دستگاه جوش استیل و همچنین جوش استیل با دستگاه جوش معمولی را مشاهده می کنید:

مشاهده مقاله

جوشکاری اصطکاکی

دستگاه جوش- ساختمان کاران

3 روش رایج جوشکاری استیل

روش جوشکاری استیل، با توجه به به ضخامت و پوشش مواد تغییر میکند. در کل سه روش رایج
وجود دارد که عبارتند از

1.جوشکاری استیل به روش TIG

2.جوشکاری استیل به روش MIG

3.جوشکاری استیل به روش نقطه ای

1.جوشکاری استیل به روش TIG

کیفیت بالا، قابلیت انعطاف پذیری و طول عمر از ویژگی‌های این روش جوشکاری استیل است. این نوع جوشکاری، حرارت اولیه کمی ایجاد می کند که برای مواد نازک بسیار مناسب است. روش TIG در مقایسه با دیگر جوشکاری ها کمی پیچیده تر است. ماشین های TIG دارای تنظیمات متعددی هستند، بنابراین اطمینان پیدا کنید که از نوع مناسب آن ها برای پروژه‌هایتان استفاده می کنید. استفاده از مشعل TIG نیز شما را مجبور می‌کند که آهسته تر کار کنید. زیرا همزمان با دست دیگر خود یک الکترود جوشکاری را به فلز مایع نزدیک میکنید.
در این روش از فرآیند جوشکاری فولاد ضد زنگ در حرارت پایین استفاده می‌شود. گاز آرگون در صورت نیاز در این جوشکاری برای محافظت داخلی و خارجی با گازهای هلیوم و هیدروژن ترکیب می‌شود. این روش به نسبت MIG پیچیده تر است. تنظیمات متعدد ماشین‌های کاربردی در این روش جوشکاری آن را به امری تخصصی تبدیل کرده است.

جوش آرگون استیل یکی از انواع سبک‌های جوشکاری روی استیل بوده که مزایا و معایب مخصوص به خود را داراست. در جوش آرگون که نمونه‌ای از جوشکاری TIG بوده از گاز نجیب آرگون برای فرآیند جوشکاری استفاده می‌شود.

مشاهده مقاله

جوش آرگون

دستگاه جوش- ساختمان کاران

 2.جوشکاری استیل به روش MIG

جوشکاری استیل به روش MIG یک فرایند نیمه اتوماتیک است. قوی بودن اتصال دو قطعه مستلزم اصولی انجام شدن فرآیند جوشکاری در این روش است. این فرآیند از گاز محافظ غنی از آرگون و سیم الکترود استفاده می کند.
در صورتی که تمامی مراحل کار به درستی انجام شود، اتصال بسیار قوی بین دو قطعه ایجاد می گردد. این فرآیند از گاز محافظی سرشار از آرگون و سیم الکترود استفاده می کند.
جوشکاری MIG از محبوبیت بالایی برخوردار است زیرا این امکان را فراهم می کند که جوشکار بتواند از یک منبع جریان، استفاده کند. استفاده از منبع جریان در پروژه های استیل، باعث میشود تمامی نقاط به راحتی جوش داده شوند. هم چنین مخلوط گازهای دیگر، شامل هلیوم، اکسیژن و دی اکسید کربن، برای ایجاد ثبات در قوس و بهبود کیفیت جوش استفاده می گردد.

اگر بخواهیم انواع جوشکاری را با یکدیگر مقایسه کنیم؛ باید بیان داشت که جوشکاری MIG سریع بوده و نیاز به تجربه کمتری نسبت به جوشکاری TIG دارد. مشعل MIG یک الکترود جوشکاری فولاد زنگ نزن دارد، بنابراین می توان با یک دست جوشکاری را انجام داد. اتصالات MIG نیز نسبتا سریع خنک می شوند، اما این مساله سبب می شود که شکننده تر نیز باشند.
در نهایت می توان گفت که انتخاب روش مناسب برای جوشکاری فولاد ضد زنگ کاملا به کیفیت مورد نظر شما بستگی دارد. اگر شما به دنبال جوش ارزان تر هستید، جوش نقطه‌ای را انتخاب کنید. اما اگر مواد مورد استفاده شما نازک هستند، جوشکاری TIG یا گاز تنگستن بهترین گزینه می باشد.

3.جوشکاری استیل به روش نقطه‌ای

جوشکاری استیل نقطه ای، یکی از جوشکاری های ارزان و قابل دسترس است که با جریان الکتریسیته به راحتی صورت می‌گیرد. این نوع جوشکاری در نقطه پایین ذوب فلز انجام شده و از کج شدگی آن جلوگیری می‌کند.
تجهیزات جوشکاری نقطه ای همه کاره می باشد و می توان آن را در انواع پروژه های کوچک و بزرگ مورد استفاده قرار داد. جوش نقطه ای با استفاده از جریان الکتریسیته، لبه های فلز ساییده شده را حرارت می دهد و آنها را به هم وصل می کند. این نوع جوشکاری با نقطه ذوب پایین روی فلز انجام شده و در نتیجه از کج شدگی فلز جلوگیری می‌کند.

خدمات جوشکاری استیل با هدف انجام ترکیبات موثر روی استیل با دیگر فلزات برای رسیدن به محصولات و خدمات کاربردی ارائه شده است. تعمیرات لوازم استیل، تهیه انواع ظروف استیل با طرح‌های مختلف، صنعت و تولیدات فلزی برای ساختمان سازی، کشاورزی و تاثیر جوشکاری استیل در صنعت غذا و دارو همگی نشانه‌ای از کاربرد فراوران این قبیل اقدامات می‌باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *